Juni 2011

<3 Real best friend

Hei, leserne til Christina :)

Dere vet sikkert at hun er i Kreta nå, så da tar jeg sjansen å skriver på hennes blogg.Noe jeg håper hun syntes er greit. Håper du koser deg i Kreta Christina, skulle ønske jeg kunne si hade og gitt deg en klem, men desverre er jeg en annen plass. Men jeg skal tenke på deg, å sende varme tanker til deg. Nyt solen,varmen og ikke minst maten. Neida, men kos deg kjempe masse og nyt dagene. Pliz ta med litt sol når du kommer tilbake. Men ja jeg logget ikke inn her for å fortelle dere lesere dette, men jeg vil at dere skal bli litt bedre kjent med Christina så jeg skal skrive litt om oss/ hun.

Når vi gikk på barneskolen var vi venner men ikke bestevenner. Av og til gikk vi bra sammen, men vi gikk ikke best sammen da. Rett før sommerferien i sjuende skulle vi vite klassen vårres til åttende. På benken der vi satt får å høre hvilken klasse vi startet satt det ca 25 stykker å snudde seg rundt. Tenkte er dette klassen. Trur ikke alle var like fornøyd, men det har forandret seg. I allefall, vi satt sammen på klasserommet der vi snakket med nye læreren å vi gikk i claff med en gang. Siden den gangen har vi vært sammen. Snart 3 år, beste venner foralltid. Vi har planlagt mye til fremtiden, noe jeg håper kommer til å skje. Vennskapet vårres har vært litt berg og dalbane, men nå for tiden er det stabillt. Du aner ikke hvor my du betyr for meg Christina, du hjelpe meg hele tiden. Å jeg vet at jeg kan stole på deg. Smilet ditt, klemmene dine, måten du er på får meg til å le. Vi har det alltid morsomt sammen. Håper vennskapet vårres varer livet ut, hand i hand. Du fortjener det beste!. Jeg er kjempe fornøyd med at jeg har ei så bra og flott jente til bestevennine. Kunnet ikke skaffet meg bedre. I LOVE YOU

Christina er omtenksom, snill, humørspreder, sikkelige fine klær, smart , posetiv, bryr seg alltid om de rundt seg. Jeg missuner deg for den person du er. Du er popelær blant jentene og guttene. Håper du er lykkelig å blir lykkelig!

(Jeg slutter av her, trur ikke dere gidder å lese alt uansett)

Bestfriends forever :)

-Rachelhits